Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fått

livet

en underbar gåva

bruka den väl

tänk gott
gör rätt

så lever du livet
på bästa sätt




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-03 22:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Klokt och levnadsfint !!!
2008-09-04

  Regular
Visa ord
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan