Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig tro

Jag är rädd för min rädsla,
rädd att den ska ta över,
ge mig oro och sorg,
göra mig ledsen och trött.

Jag vill kunna vara glad och lugnt,
vara glad för dig och mig,
jag vill kunna njuta,
känna mig trygg i att allt går bra.

Så säg att att ordnar sig,
ge mig hopp om livet,
låt mig vila i den tron,
att allt ordnar sig.




Fri vers av Pytteliten
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-04 19:17



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, i den tron är det gott att befinna sig i och att nära livsglädje ifrån
2008-09-04

  korpfjäder
Jo på något sätt brukar det mesta ordna sig. Även om det inte blir just som man tänkt sig. Din text väcker så mycket värme i mig att jag gärna skulle krama om dig.
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten