Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket älskar jag dig inte när du låter mycket.

Du är det vackraste jag sett,
kraftfull och farlig.

Du kräver endast ett lätt handlag
för att reagera vid min beröring.

Ditt ljud är förföriskt
och du får mig att rysa när jag
ser på dig.

Jag känner hur du rör dig under mig,
som en hungrig varelse.

Jag älskar ditt sätt att låta när
jag sätter igång dig.

Du, det är vi två framöver -
och jag ser fram emot varje
minut - grensle över din storhet.


Yamaha Virago 535




Fri vers av JMR
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-07-25 20:20



Bookmark and Share


    Andersx
ahhh vilken luckost han är då........och du med förstås. Fin dikt......
2005-07-29

  mark
gör altid det jag säger när jag säger det
ta jag bara hand om henne så kosta hon inte mera än jag e bered på
behöva inte vänta för henne när vi ska utt
det billigaste och ROLIGAST älskarina man kan har....
hålla med dig, att älskar min mc e kt lättare än att hitta en kvinna...hmmm
det e alldles för få kvinnor som kör, way to go girl...
2005-07-27

  AC
Ah, precis en sån har jag haft på min önskelista!

Jag förstår passionen, men lite synd att du avslöjar objektet redan i titeln.
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR