Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå älskar jag och kan inget annat





Du lämnade mig
mitt i det vackra
jag skapat åt dig


och ännu
anklagar du mig
för ditt lidande


vad mer än
att dö
för att lösa dig



kan jag göra




Fri vers av rebecca d
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 14:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja vad mera kan någon göra än Han redan gjort....
vacker- sann och poetisk dikt!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d