Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråten

Har fastnat

Den har bitit sig fast
I mig

Sedan
Flera
Dagar

Men
Den vill
Inte komma ut




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 20:31



Bookmark and Share


  friheten
Så är det ibland helt enkelt.
2008-09-05

  Quasimodo
Stark för sorgen här, när smärta ger kramper och håller flödet fast, men det kommer när så ska bli.
2008-09-05

  Janis Karlsson
Jobbig känsla, väl förmedlad i några kärnfulla ord.
2008-09-05

  Sladjana Zubcevic
Känner igen mig i varje ord.
Bra skrivet!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind