Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser inga ord när du inte vill lyssna

Du säger
- se mig

men jag blundar


du säger
- lyssna till mig

jag låtasas inte höra


du säger
- prata med mig

jag har inga ord

väljer

jag vänder mig om
och går


lämnar spegelbilden
bakom mig




Fri vers av ia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 01:10



Bookmark and Share


  Rude Billy
skitbra
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP