Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam morgon

längtar efter någon att vakna upp med

kan bara sakna det

får koka kaffe åt mig själv

det andra
som kramar och sånt

kan jag bara drömma om





Övriga genrer av Trädflickan
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 09:37



Bookmark and Share


  Marreb
mm... och så får man krama kudden istället för gubben....
2008-09-06

  friheten
VAd stark skriven om ensamheten
2008-09-06

    johanni
Håller med dig, ensamheten i största allmänhet är väl lätt kirrat, men att vakna på morgonen utan någon brevid.. usch å tvi.. saknar så.
/Johanni
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan