Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den rätta vägen?

kanske är vägen till inre frid och lycka

förståelse för att kunna förlåta

kärleksfulla tankar
över dom som gjort illa
som gett dig nya insikter

vara tacksam
se din del
se den du är
förlåta dig själv

så att du kan bli en helare människa







Övriga genrer av Trädflickan
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 10:47



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Bra skrivet!
Man måste nog förlåta för att bli hel.
Så sant att de som gjort en illa har gett en nya insikter och det kan faktiskt vara något att vara tacksam för.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan