Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nja, inte riktigt en sann historia den här gången ;)


Allt för dig (men varför egentligen?)

Jag gick upp tidigare än någonsin,
tog på mig extra fina kläder,
sminkade lite mer än vanligt
(allt för dig, fast jag känner dig ju inte).

Jag borstade håret en extra gång,
duschade lite för länge,
borstade tänderna noga
(allt för dig, fast jag vet ju inte om du bryr dig).

Jag tog bussen
en timme tidigare än jag borde,
men du var inte där.




Fri vers av Jojjan
Läst 525 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-19 21:10



Bookmark and Share


    uthyrd
det är så fint att du skriver bra texter som man, i alla fall jag, känner igen sig väldigt mycket i. olycklig kärlek och dikter hör liksom ihop sådär.
2008-09-25

    vemod
ryser! du beskriver känslan av olycklig kärlek på ett jättebra sätt!:)
2008-09-21

  Elionwy
Hur många gånger har jag inte vart med om precis samma sak?
Fint fångat!
2008-09-21

  Elisabeth VIP
Du lyckas bygga upp en spännande förväntning men aj så ledsamt det slutade. Bra diktat!
2008-09-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Bra, förväntansfull
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan