Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta så kvittrande glatt

 

Från mitt hjärta hörs ett kvitter

som rinner i väg över dalar och kullar

Likt små varma runda mjuka bollar

de tassar fram intill små ord som rullar

 

Hörs det där ljudet

som finns mellan alla hjärtslagen?

det där ljudet som gör allt varmt och skönt

Finns det ett öga som kan se

den värme som smälter in helt ljudlöst

och lämnar kvar fotspår i själen

 

Bakom alla ord finns en hemlighet

som doftar blommor och romantik

Små enkla ord som läses av rätta ögon

lyser skönt av kärlek och erotik...

 

Grankottar

Tallbarr

Gräsfrön

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 538 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-06 15:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! : )
2008-09-23

  Blåbäret
Åhh , du skriver ljuvligt...så skönt..."finns det ett öga som kan se, den värme som smälter in helt ljudlöst, och lämnar fotspår kvar i själen"...detta är hög nivå, ryser...och bokmärker...
2008-09-10

  Lejonhjärtas poesi
Helt enkelt underbart kvittrande. Så ljuvligt tänkt, bara älskar detta:

Bakom alla ord finns en hemlighet
som doftar blommor och romantik
Små enkla ord som läses av rätta ögon
lyser skönt av kärlek och erotik...
2008-09-07

  micke marin
Jorå det kvittrar här..
och värmen som smälter in helt ljudlöst
de é mjukt de!
Alla sinnen é mé här..
hörsel
känsel
syn
doft
smak?
Jodå det smakar bra också.
2008-09-06

  Quasimodo
Skönt och mysigt för orden här som dansar genom strilande toner i varsamma spår !
2008-09-06

  Night Soul Woman
Tack för en ljuvlig läsning:) *applåder*och*bokmärkes*
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du