Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fartens tjusning

bensinånga
tjutande däck
asfalt som hettar

rusar fram

på vägen

ett
möte

snabbt förbi

glöder av lust
jagar fram
adrenalinet

blodet
virvlar
brusar

jag lever
farten tjusar

i backkrönet
ljuskäglor

jag är inte ensam i natten






Övriga genrer av Trädflickan
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-06 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan