Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du tid?

 

Vi skulle kunna gå en sväng

sparka lite stilla bland löven

väcka barnasinnet till liv

Kasta kottar på varann

och springa nakna i regnet

Leta efter våta stenar

som vi kan svalka oss på

Sen kan vi gå hem

tända lite ljus

dricka varm choklad

och skriva en dikt om allt...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 996 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2008-09-07 22:14



Bookmark and Share


  Dumlekola
Den här gjorde mig glad=0)
Blir sugen på lite varm choklad!
2008-11-30

  Michaela Dutius
Fylld av upptäckarglädje och lekfullhet- men också ett stråk av höstens vemod.
Mycket vacker!
2008-09-15

  Maria T
Lekfullt och vackert
2008-09-13

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2008-09-13

  Burn
Let's go :)
2008-09-11

  Blåbäret
Så lekfullt och skönt...underbart målande och beskrivande...låt oss ta tid...
2008-09-10

  Per Rydberg
Det verkar enkelt och låter helt enkelt vackert!
2008-09-10

    Damir
Blev alldeles varm inuti av denna, bra jobbat :)
2008-09-09

    Noomi
mm.. sånt måste man ta sig tid till..
varm och härlig dikt..
2008-09-08

  Maria Zena Viklund
det är det bästa som finns!
2008-09-08

  © anakreon VIP
En kontaktannons så god som någon.
Applåd!
Carl-Erik
2008-09-08

  micke marin
: )
2008-09-08

  Lejonhjärtas poesi
Allt vi har är tid och du formulerar en härlig lekfullhet och en skön värme att njuta av i denna våta höst.
2008-09-08

    Herr Ångest
Lockande...

Vackert...

Sensuellt...


Du är bra... helt enkelt...
2008-09-08

  Elaine.S VIP
"springa nakna i regnet" ...njäää.
Men jag tänder ljusen och värmer chokladen
och håller upp ett badlakan som du kan värma dig i..

Det här var en varm och fin dikt...som kändes välgörande
att läsa..
2008-09-07

  häxanmara
Choklad dricker jag gärna.....

men springa naken i regnet
de får stå för dig..:)
2008-09-07

  aol
vill gärna va me härlig berörande poesi
2008-09-07

  papessa
och bara vara...
2008-09-07

  Leif Furstedt
Vackert i form och ord.
2008-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj här blir det kö
till denna jänta
men det var ju
bara att vänta...
Kul skrivet!
**************
2008-09-07

    Lindizz
Härliga sköna rader..man vill gärna hänga på:)
2008-09-07

  Fånga dagen
Det låter väldigt mysigt att göra det enda jag inte kan delta i är att springa för min höftprotes

Myspys i höstmörker blan löv

Anna-Karin
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du