Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns något mer

Någon bättre att älska
Som vill utforska
alla sidor hos mig

Istället för
alla kvinnor omkring

Jag gav dig allt
och det var för lite

Du söker ditt bättre jag

Kanske du finner
dig själv en dag




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind