Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är väl det som gör'et


vår kärlek

samtalen

mitt emot


närheten

vänligheten


saknad av våra stunder

vi har varit borta länge


äntligen

där igen





Fri vers av Helene Månsson
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-09-08 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma