Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konvent (En vecka på fårö med mina närmsta vänner)


Värme och tomhet


Som tankar om natten
kommer tiden som vatten

Den vidrör min själ och månen
smeker tidens horisont

vackert och varsamt..

Mina känslor och tankar bankar
men balanseras nu av naturens sång

Många nya bekantskaper, och
de jag redan har, har nu förstärks

Tiden förgrenar mitt liv

Atmosfär av trygghet vajar,
min balans som en fager dans

Tomhet infinner sig i mig nu
men kärleken uppfyller mig

Saknar era energier,
men sparar er kraft

Gemenskap!!





//c




Fri vers av coffe
Läst 308 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-09 19:31



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Så mjuka varsamma ord om gemenskap som stannar inom oss även efter vägarna skils åt.
2008-09-10

    Glittra G
ojojoj .... jag bara suger i mig dina ord ... så vackert, så följsamt
2008-09-09

  Havsbris
Grattis för placering
vännen ;o)

så väl förtjänt!!!
kram
2008-09-09

  Bjarne Nordbö
NA. Never Alone. Du beskriver perfekt. Jag var inte där, men nästa år måste jag.
2008-09-09

  berxper
Det vilar en andlighet i texten.
Du skriver väldigt fint med en stor ödmjukhet.
I gemenskapen finns det mycket kärlek!
Det är härligt att det finns en lösning;-)

...jag var också där!
2008-09-09

  Havsbris
ojojoj

det var några
av de vackraste
ord jag har läste
sedan länge...

Man kan känna dig
att andas, varje
andetag som en
hjärtas slag...

känns riktig verklig,
kan inte förklara,
med dina stroffer
lever vidare, varje
och en kunde vara
för sig själva, så
rika och djupa,
samt mjuka alla är!!

naturens krafter,
människor känslor,
balans mellan
den andliga och jordiska,
kärlek i alla nivåer,
andra dimensioner!!!

BRAVO!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe