Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att gå

Vill förlåta dig

Försöker förstå

Du förmådde inte

Det

Jag begärde

För mycket

Ärlighet och trohet




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-09 21:03



Bookmark and Share


  LassO
hm så kanske det är ibland
2008-09-11

  friheten
Bra skriven!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind