Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...i sömn och fägring stor...

 

 

Mitt leende rör sig

mellan

säkerhet och lust

beroende på

hur mycket kläder du bär

i min dröm...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 493 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-10 00:54



Bookmark and Share


  KristinaE
... dax att stänga ner och sova - tar med mig orden och drömmer k-a drömmar!!
2008-09-17

  korpfjäder
:) Jamen det här är en härlig skrivning det!
2008-09-10

  Elaine.S VIP
Ojojoj....klockrent och himla härliga ord att läsa...Applåder!!!!!
2008-09-10

  micke marin
tror bestämt att du hittat helt rätt här..
2008-09-10

  Havsbris
ahhahahha

vad ska man säga
till detta??

bara blunda också
och önska sig,,, ja,
precis ahhahah

kram ;o)
2008-09-10

  papessa
morgonens pärla....
2008-09-10

    Bodil Sandberg
hehe...mjukt och kärleksvarmt..kittlande ..ej bättre dröm där fanns...än den kära i sin i nakna glans!!
2008-09-10

  Lejonhjärtas poesi
Vilken underbar dröm, sensuellt kittlande...
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du