Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindarna viskar ditt namn



det finns
därinne
vill ut
nosar fram

och stenarna
talar
om beständighet
vila

men jag
ett virvlande löv
nyss
sjunken
till marken

hos dig


dör

dör
in
i
dig




Fri vers av rebecca d
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-12 08:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara ord.
Balsam.
Bokmärke.
2008-09-19

  Larz Gustafsson VIP
"Att dö är att resa en smula från grenen till fasta marken", som det står på Stig Dagermans gravsten (men citatet kommer från Harry Martinsson).

Aktuellt med tanke på årstiden.

Snart har halva september gått.
Och halva mitt liv. Eller mer...
2008-09-14

    Bodil Sandberg
vackert mjukt och ändå så fullkomligen starkt och mäktigt!!!!
2008-09-14

  Michaela Dutius
Oerhört vacker och berörande...gillar skarpt
2008-09-13

  korpfjäder
den här gillar jag. Sparsam och vacker i ordvalet och vilsam - ändå med en fin spänning.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d