Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan närma sig paradiset.

Det börjar som en tryck
och leter sig fram genom
ögonen
och hur hårt än jag försöker
kan jag
inte hålla tillbaka tårarna.

Och jag håller andan tills
kroppen vägrar sammarbeta.
Och jag skär
för att döva denna innersta smärta.

Att se blodet flöda
är att lätta på det värsta
det som svartnar för ögonen
och delar huvudet i tusen bitar.

att sakta töma
är att helas.




Fri vers av Redbird
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 23:18



Bookmark and Share


  Rude Billy
känndes igen.. bra helt enkelt
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird