Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är något med träden

jag ser dom stå där

starka
rotade
intensiva färger
mörka stammar
knotiga grenar

jag ser ett djup
inte bara en tavla
jag ser något bortom

jag ser träden
färgerna
ser rymden runtomkring
inte platt
tredimensionellt

jag ser nu

hur har jag missat det
jag måste ha varit blind
haft tankarna på annat

jag ser
det finns något bakom träden
bergen
långt borta
finns något mer
som jag bara kan ana

träden silar solen genom löven
luften runtomkring är klar

det finns liv

det finns något mer än bara yta




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-13 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord till en stor upplevelse!
2008-09-14

    johanni
Inte alla ser
inte alla kan se
Du ser och vi berörs av dina ord.

/Johanni
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan