Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så du vet

 

så kommer det du gör
slå som piskor tillbaka
tre gånger om

det du kallar karma
kommer nu tillbaka till dig
och det blir smärtsamt

mig gör det inget
men ditt skinn bör du vara rädd om
så ta tillvara på det du sänder ut

månens kraft kommer till dig en dag
med skärseld och smärta
och jorden kanske inte håller av dig

människor kommer lämna dig
vänner kommer svika
älskande kommer bedraga

bitterheten kommer få ett fäste i ditt hjärta
och ensamheten blir ohållbar
när du står ensam

då det du sänder ut
kommer åter
i tre älskade vän

det slår alltid tillbaka i tre




Fri vers av Latifa Baker
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-14 14:30



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Låter som en sista hälsning, kraftfull. Bra!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet