Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att plocka ner någon på jorden

 

och jag skakade på huvudet och sa

älskling,

havet det är inte blått,

det är bara himlen

som

speglas på

 
ytan




Övriga genrer av ramlar
Läst 674 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-16 16:18



Bookmark and Share


  Blunder
Vet inte var jag skall säga! Himmelskt? Fantastiskt? Underbart?
Det räcker inte!
:)
2009-09-24

  Nattljus
ÅHH, SÅ FINT!! :)
2008-11-27

    RebeccaW
oj så vackert!
2008-11-11

  Alexander Jensen
Mycket bra.. Den liksom säger så himla mycket med få rader!
träffsäkert!
2008-09-17

  mirrorball
den här gillade jag. jag var tvungen att gå tillbaka och läsa rubriken igen och ja, då blev den ännu bättre. hej, du är bra!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar