Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla har det men använder de inte på lika sätt, utan unikt eget sätt.




lite av en tänkare

hjärnceller

 




Fri vers av ia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-17 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP