Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryper stilla ihop

Solen släcker sakta sina strålar

regnet tar vid, vattnar marken

 stjärnorna föder osäkerheten

 

Kryper stilla ihop

sluter ögonen

 

Känner tårarnas rinnande färd




Fri vers av Cajsa
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-18 14:42



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vackert. Speglar för mig årets gång och människans saknad. Kanske handlar allt om att födas på nytt. Ur varje tår. Finstämd titel. Gillar!
2008-10-01

  Mona*
Vackert i ledsnaden
2008-09-20

    Lindizz
vacker och vemodigt, i höstlig ton.
2008-09-18

  Fånga dagen
Jättevackert skrivet

Anna-Karin
2008-09-18

    ej medlem längre
En fin liten höstdikt
som andas ensamhet, ledsamhet, trötthet,
många kan känna igen sig i denna
tror jag
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg