Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvarande närvaro

 

Sträcker ut min hand

i den fuktiga nattluften

smeker

omsorgsfullt

in

en kärlekshälsning

 

Önskar att vinden

blåser åt ditt håll i natt...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 483 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-09-19 20:26



Bookmark and Share


  aol
öm älsklig poesi
2008-09-21

  berxper
Väldigt ömt...
En smekande kärlekshälsning.
Hoppas att den kom fram.
2008-09-21

  Lejonhjärtas poesi
Här blåser det allt ljuvliga vindar dag som natt, skön att läsa, skönt att känna ljumma vindar.
2008-09-20

  KristinaE
.. så vacker och innehållsrik, en 'precis' titel.
2008-09-20

  Rosen VIP
Mmm..ser det riktigt framför mig, en slängkyss i kärlekshälsning, bortförd av vinden till föremålet för längtan..
2008-09-20

  Thurizas
åh vilken vacker hälsning att skicka med vinden:)
2008-09-20

  micke marin
Kärleksfulla ord
ömsinta omtänksamma
du gör i ordning små dunbollar av kärlek och lägger ut dom i nattluften och litar på vinden för att föra dom hem..
2008-09-19

  papessa
underbart att läsa så kärleksfulla ord..
2008-09-19

    Nattviol
närvaro..
själar känner inga gränser
och du fångar denna känsla
såå bra med dina få rader!
2008-09-19

  Blåbäret
väldigt kärleksfullt önskat i en kärleksfull handling...lovely
2008-09-19

  Havsbris
vinden blåser vart
ditt hjärta vill, bli
säkert på det ;o)

den som kan se
och känna, ska
bli smekad av den...

lysande vackra
rader, som gör mig le
varmt och hoppfull med
TACK!

Eleganta assosiationer
som har så mycket
kärlek och ömhet!!
2008-09-19

  Larz Gustafsson VIP
Enormt vackert!
Det ligger mycket värme och omtanke i det där.
2008-09-19

  thyra
Vacker kärleksfull önskan!
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du