Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner är inte så bara



Vi kan bara vara vänner
för vad annat kan det bli
det skiljer så många mil emellan oss

vi pratar om närhet
du skulle kunna
komma mig riktigt nära
du skulle kunna
få mig riktigt het

dela tankar
känslor
så fint

krypa tätt intill
det går int
men det är det jag vill

jag vill träffa dig
så jag frågar mig varför

vi skulle kunna
leka turister
för en stund
vi skulle kunna
glömma vardagen
ta dagen som den kom

en dag eller två

så delar vi tid
tillsammans
en liten stund









Övriga genrer av Trädflickan
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-21 11:32



Bookmark and Share


  Regular
Vacker och längtansfull text
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan