Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan synbar kontroll

 

Det går en pajas i dina skor

 

han fingrar på en galen värld

rufsar håret på tanterna

skrattar ihåligt

avlövar grenar han går förbi

 

Det går en pajas i dina skor

 

han rollar över stjärnorna

hänger månen på sned

knarrar under trädens rötter

släcker liv med sina tankar

 

Det går en pajas i dina skor

 

du verkar inte märka

hur han tar din frihetskänsla

slänger ner den på marken

 

mosar den

 

med dina skor...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 450 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-21 21:28



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra
2008-09-24

  vera gade VIP
han trampar runt härute i samhället- skall man ge honom en klackspark eller dra in tårna?
2008-09-23

  Janis Karlsson
Ett tag fick jag en association till hösten... förvånansvärt mörk text för att komma från dig, dock fortfarande bra.
2008-09-22

  micke marin
Mycket obehagliga ord det här.
Känns inte alls bra att läsa..
2008-09-21

  coffe
cool tankevolt,,du e så jävla duktig..skön dikt,,c
2008-09-21

  coffe
cool tankevolt,,du e så jävla duktig..skön dikt,,c
2008-09-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då gäller det att se upp
nej jag menar, ner, mer!
Kul skrivet som alltid!
Länge sedan Din Kära
Broder skrev, har han
flyttat till en annan sajt
eller what jag undrar blott!
2008-09-21

  Bjarne Nordbö
Håller med esset, men ändå andas denna text dig. En sådan fläkt jag behövde just nu. Bra.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du