Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa saknar du aldrig mamma



pappa saknar du aldrig mamma
hur ni kunde skratta
åt ingenting
och hur ni delade
livet

pappa saknar du aldrig mamma
och önskar att hon var hos dig
när din nya inte förstår dig
när din nya ifrågasätter
allt du gör

pappa saknar du aldrig mamma
när din nya inte förstår det roliga
i ordet nymf
som du och mamma kunde skratta åt
tills ni grät och mamma hoppade omkring
lika graciöst
som en brottare
men du kallade henne för din ballerina
och ni skrattade
ännu mer

pappa saknar du aldrig mamma
ångrar du aldrig
att du lämnade hennne




Fri vers av L.S
Läst 715 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2008-11-23 03:38



Bookmark and Share


  stella
Så kärleksfullt av en dotter...
2009-06-20

  Doktor Vinter
Ja..

Saknar de inte varandra, så säg?
Jag tror att de gör det.
Bra skrivet!
2008-12-09

    Lindizz
En text som berör, mycket väl skrivet.
2008-11-24

  Vind
Hmm, min dotter skulle ha kunnat fråga mig så; men svaret är nej, bara när jag krälar i stoftet i överdimensionerad nostalgi efter att ha tittat i gamla fotoalbum... möjligen.

Ibland är det bäst att gå, så får de gamla minnena fortsätta att vara så vackra som de faktiskt var. För man utvecklas, förändras olika, ibland är det nog inte tänkt att något skulle bli livslångt. Inget fel med det.

Din dikt fick mig fundera till, känna efter, det är bra!
2008-11-24

  -Ulla Tilemo- VIP
En mycket stark och berörande text.
2008-11-24

  Lena Krantz VIP
Det måste han göra, i alla fall om din fina dikt har någon talan
2008-11-24

  © anakreon VIP
Sänder en sorgsen applåd - kärleken kan både gynna och drabba och den är nästan alltid smärtsam, direkt eller indirekt...
Ha det bra.
2008-11-24

  Me-linda VIP
rakt in i mig
2008-11-24

  fönster
du skriver det så att jag saknar henne
2008-11-24

  Domino
Så underbart ju...får tårar i ögonen!!! =)
2008-11-23

  Manal
känsla. just detta finns i denna dikt. mkt vacker och känslosam
2008-11-23

  prinscess VIP
så bra skrivet om en saknad som din älskade pappa kanske inte ser eller inte vill se men nån stans känner han av det
fylld av dina inre känslor så bra nerskrivet på pränt
2008-11-23

    sundance-kid
så jävla bra skrivet,
du förmedlar känslorna glasklart !
väldigt vackert helt enkelt .

kramar
2008-11-23

  anita VIP
Mycket vacker dikt. Mycke känsla i dikten. Applåder får du många av mig.
2008-11-23

  Svartsilver
Underbart vemodigt...
2008-11-23

  Michaela Dutius
denna dikten går rakt in i mitt hjärta....mycket vacker
2008-11-23

  Thirre
Tycker om för att den är berörande och lätt att ta till sig.
2008-11-23

    Melona
Jo, välskrivet med ett enkelt och fint språk,
förstår tankarna med diktjaget och känner med denne.
2008-11-23

  Bjarne Nordbö
En text att känna med.
2008-11-23

    Herr Ångest
Vackert, vemodigt...

bra skrivet helt enkelt.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S