Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad av verkligheten

Jag vaknar,
som efter en mardröm.
eller vad man nu ska kalla
åtta år av ångest.
Försöker se det som en examen,
många poäng i ämnet
konstant hög ångestnivå.
Samt en professorstitel i isolerande paniksyndrom.

Frågan är bara vad jag ska göra
med mina fina betyg.
Nu när mörkret lättat,
och jag plötsligt står och tvekar inför ljuset.




Fri vers av Sara Boström
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-23 21:43



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Kriser förändrar oss i grunden.
Vem är man nu då?
Vad ska man ha sig själv till?
Stora frågor som inte har några svar!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström