Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


&! du luktar nytvättat

jag gör teckensnitt av reflektionen från dina ögon & klottrar alster överallt
& ger mikrofonen till dig


jag klarar mig utan dåliga eller goda nyheter

apati är min ursäkt
men jag är ivrig efter liv





&!
att fåglarna inte äter från dig
är ett mysterium

för att du brukar smula




jag lär dagisbarnen hur man tar ett fall
ett jävligt stort fall

men
en sak ska ni ha klart för er;
jag har inte kärlekslösa knull






mörka färgerna har tagit över
& ska jag vara ärlig så känns det som det ska

















mitt könsorgan går upp i falsett när du
kontrar med att det finns mer i livet än bara beslut




Övriga genrer av Frederick
Läst 529 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-27 13:10



Bookmark and Share


  pyre
väldigt snyggt.. känns som jag känner igen mig utan att ha varit där
2008-10-05

  Jull
sista stycket är så jävla hårt, snyggt och smaklöst och helt jävla underbart!!
2008-10-05

  Elin Katten Lo VIP
Haaaoow, du är ju så underbar! Eller vafan, dina texter är. Men jag tror att det finns hopp för dig också. Alltså.

Jag älskar att tolka text, och här är det bara sådana dära ljuvliga grejer som kommer upp. Det som jag fastnar som mest för är det där med att inte ha kärlekslösa knull. Det blir jag stolt över att läsa. Fan, de som inte fattat vad kärlekslösa knull är, de kommer säkert på det. Då ska de också hajja.

Naaw, du är så sweet. Eller förlåt mig igen, dina dikter.

Nu ska mamma hålla sig på sin kant.

Tnx.
xx
2008-09-29

    Vilhelm Kvist
apati är min ursäkt
men jag är ivrig efter liv

klockrent
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick