Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



vi kan låta det passera som jävla passé

tänker jag hela tiden

speciellt ;

det är bäst att stanna hemma idag
varje dag varje natt
sånt vet du nu
si señorita




dåligt samvete flyger överallt
som tinnitus på nattbussen
&
jag har slutat rama in minnen
blundar ju nu för tiden & låter det passera som jävla passé


fast när jag kysser min säng så växer suget efter livet
mer & mer

& jag vet med hela min värld att om jag bara fick det lilla
det vill säga det så-jävla-stora
så skulle jag få dina bomber att implodera & prioriteras

allt är lika självklart som;
"alla gamlingar röstar på folkpartiet"
glasklart, solklart
& ja, det är klart att jag smälter in med bra attityd för att _




för egentligen är det bara du som verkligen fattar mitt kaos



för om jag kysser asfalten & låter alla cyklar köra på mig
så kommer jag räkna upp alla kort som sänts

speciellt ;
alla knappar som har tryckts
alla ljud som inte låtit
alla don't-give-a-fucks jag har fått


whatevs,

jag lägger ner med det
jag kommer låta det mesta suga in sig självt
som religion för vissa





för jag är ett ljus som brinner för mycket
men somnar för mycket mindre




Fri vers (Fri form) av Frederick
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2014-07-15 23:31



Bookmark and Share


    Treski
Tung skit!
2014-10-29

  axveronika
skickligt
2014-10-27

  kaptenen
det är något med just nu som gör att även jag sökt mig tillbaka hit.

och jag får en känsla av livet skaver precis lika mycket som det gjorde då men att uppgivenheten går att hantera på något vis. jag smälter när du skriver "jag lägger ner med det
jag kommer låta det mesta suga in sig självt
som religion för vissa "

tack.
2014-07-16

    smithers
sanslöst. du är ett geni. tack för detta.
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick