Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
026


götgatan pt. II (submission)

det har blivit så bisarrt
jag är ju inte den som är den
jag har förstått motstånd är något underbart
&
dessutom är jag ganska så fucking 100 på att du har förstått att
vi skulle kunna vara lika goda som amelia earhart




i början kändes & smakade mina ligg som isglass
& röd var den enda färgen jag visste
& det var då dina vänner gav förslag på var jag skulle spendera förevigt

allt kunde ta över




jag slänger nu skuggor överallt där det behövs
jag tror inte det finns inte nån last call ikväll

det har verkligen spårat ur detta
skakar som aldrig förr
skyller på kaffet på 7/11 men come on
; du kramar i hårt där det behövs
du märker att jag behöver något snart
som ljuset från osaka & reverbet från kyrkorna

jag låter tystnaden smeka så länge som möjligt
som en stum porrfilm


bartendern har insett att båda har lika mycket att gömma & glömma

allt kan gå över nu


vi börjar tappa greppet
på riktigt
på varandra
med varandra
i varandra







&
hjärtat blöder runt på det idag


jag behöver något snart


något så man slipper skrapa upp allt till dream baby dream
något som gör att vi glömmer namn
något som gör att våra ord slutar knulla med varandra




Fri vers (Fri form) av Frederick
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-03 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick