Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bekräftelse, gång VI


almost virgin (rytmrubbning)

det här är första gången huvudvärken missfärgar min existens

det är inget för mig

känner mig inte redo för sånt
lite som en omogen
muhammed ali




dina punkter är
rena pikar

som får en att
öka&minska på luftintaget
klia sönder sår
få orgasmhuvudvärk
byta tonart

ja, you name it




grejen är att du inte fattar
(för den delen inte ens jag)
hur man lyckas med att inte må bra eller dåligt


det är därför jag brukar gräva ner mig
med flimmer i ögonen & vänta





som nu




Övriga genrer av Frederick
Läst 996 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2009-08-03 23:08



Bookmark and Share


  infantsgame
"dina punkter är
rena pikar"

Den meningen är ju bara fantastisk
2010-03-19

  silencieux
hej!
jag spanade in din blogg,
och undrar var man hittar bilderna som du skrivit att du taigt från "lastnightsparty"?
jag kanske är slarvig och missat någon länk, isåfall får du säga till mig på skarpen!
2010-01-21

  Cosmogirl
fantastiskt.
jag kommer inte på något annat att säga.
den här texten tog mig med storm och lämnade mig ordlös.
2009-12-19

  vintervila
jag gillar denna fruktansvärt mycket
den väcker mycket känslor i mig
2009-09-06

  Little missSunshine
Imponerande.
Det är ett bra ord för att beskriva din text.
Kraftfull!
2009-08-10

  Fångaetthjärta
Vet inte varför, men det ger ro att läsa dina ord.
2009-08-05

    ej medlem längre
du har en egen stil. som vibrerar nånstans i mig. schysst den här!
2009-08-05

  VampyrÄngel
Det var längesen jag läste något så klockrent ^^
Keep up the good work!
2009-08-04

  Din Fiende
Det där flimret känner jag igen, good stuff!
2009-08-03

    Vilhelm Kvist
du är duktig som faan!!
tack för en jävligt schysst läsning...
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick