Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no occasion


// ditt & mitt omedvetande

mina lungor har avslöjat alldeles för mycket som det är
& just nu så känns alla nätter som cymbaler
& jag hoppas innerligt att du inte tror
att jag är lika dramatisk som extreme home make-over


även om
du är lika omedvetande som morgondagen
&
det där med att inte veta var man har dig
det kan jag nästan stå ut med

då underhåller jag mig själv
med att drömma om
töntiga kanadensiska flickor




men från & med nu
låter jag schweiz ta kriget
& sahara krossa oceanens hjärta
;
för att
jag har kommit till det stadiet
då jag inte har en aning hur jag ska dölja det värsta






men så jag tänker att
det är förmodligen såhär christoffer columbus fick till det

& inväntar







Fri vers (Fri form) av Frederick
Läst 530 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-03 02:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fast min favorit är dock:

"då underhåller jag mig själv
med att drömma om
töntiga kanadensiska flickor"

så jävla bra och jag kan inte riktigt förklara varför. kanske för att det ger väldigt mycket utrymme och därmed får jag en miljard bilder.
2012-03-04

    ej medlem längre
jag håller med nedanstående kommentator. fan vad bra formulerat. glad att du är tillbaka här.
2012-03-04

    ej medlem längre
fantastiska ord som vanligt men jag tycker nog att " jag hoppas innerligt att du inte tror
att jag är lika dramatisk som extreme home make-over " var en höjdpunkt att läsa haha.
2012-03-03

    ida lindberg
fan vad spännande, säger magkänslan. fucking columbus och schweiz och sahara. hur du inväntar
"för jag har kommit det stadiet då jag inte har en aning om hur jag ska dölja det värsta" är mycket imponerande. (saknas ett "till" där?)
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick