Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bekräftelse, gång IV


xoxoxo (social isolering på låg nivå)

på senaste har jag låtit ljusen skjuta in allt du säger



en sån jävla overkill
det där med att hatälska dig
när du rycker mig ifrån fina flickor
som inte begär något mer än lite eld










det är så sjukt off att sjukdomar säljer så bra

det är som att
runka till radiohead skulle
göra läget djupare än vad den redan är








men one of these days












då tänker jag fläcka ner hela ditt system
& skicka vykort från sanddynerna i sahara

















& inte ha ångest över att vilja ha dig så mycket




Fri vers av Frederick
Läst 591 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-13 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här är lätt bland dina allra bästa texter!
2012-03-30

  ellenheiman
perfektion!
tack.
2011-10-09

  Mats Henricson
Häftigt modernistisk, gillar Ditt personliga språk, "elektriskt och strömförande", på något sätt ! Här kan man få många Volt i sig !
2011-04-18

  Membran
något som en modern bruno k. skitbra.
2010-09-22

  robert ff brand
"sjukt off att sjukdomar säljer så bra"
"fläcka ner hela ditt system"

du är så skönt street, så där vimmligt urban som man bara kan vara i en stad som är större än en själv.
för fan heartbreaking att din delete-knapp används så flitigt.
2009-06-14

  VampyrÄngel
håller med föregående skribent,
du är så fruktansvärt talented!
2009-06-13

  Julius Enströmér
Gillar verkligen ditt sätt att skriva. Du slutar aldrig att lyckas!
2009-06-13

    ej medlem längre
wow, magisk! gillar din stil. den är unik...
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick