Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bekräftelse, gång I


adrenalin (sekunder)

adrenalinet river & läget är lika obehaglig som
en söndag



&
alla som har känt mig vet
att jag inte lever genom mina egna ögon
för jag nöjer mig aldrig med något






kväljningar uppstår
när jag tänker på min insida & kanske är det
ett tecken på att inte vakna psykiskt

~
jävligt mentalt det där med drömmar













dagen efter är min dagen innan

&
nuförtiden tappar jag det
till varje ljus & mörk sekund
när jag vet
att jag har haft koll




använder för många människor & saker som andningsvägar


















jag (över)lever i främmande tillstånd
då dagarna räknas ner på ett fläckfritt sätt




Fri vers av Frederick
Läst 377 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-30 21:38



Bookmark and Share


  Little missSunshine
Riktigt, riktigt bra.
Stark början som glider vidare och avslutas med ett riktigt bra slut.
Bra!
2009-04-08

  Ettrosamoln.
Bra!
2009-04-07

    noper
NÄ FY FAN VAD BRA! FY FAN VAD BRA!
2009-04-01

  Emmelina
'kväljningar uppstår
när jag tänker på min insida & kanske är det
ett tecken på att inte vakna psykiskt'

om jag inte redan varit kär hade det nog varit du
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick