Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt avslut här på poeter.se


tough love


fuck las vegas!

jag är epilepsianfallet & jag lever på när drömmar trängs i mina andetag



hon
hon vet inte det men
hon omfamnar förfinad borderline

&
mina ögon blir ren jävla action-painting
efter initiativ









mina falska vänner tycker att det är dags för mig att landa nu
men det är så lättläst
jag är trött på syre



jag vill vändas ut & in

& längta
efter tough love






jag lägger ut spikmattor över din hud
för att du inte ska känna mina

tappa-kontroll-fingrar









men till

slut








låter jag allt

skära
spräcka
explodera
till slutraden


; when you lost the nurses i found you a doctor, in me




Fri vers av Frederick
Läst 492 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-02-15 22:23



Bookmark and Share


  KevinBroberg
Dina dikter utför samlag med mig, fyfan vad skön läsning.

Bland det bästa du har skrivit Fredde-man!
2009-03-13

  annajohanna
Väldigt bra. Kommer att sakna dig här på poeter.
2009-02-26

  Jull
Du är fruktansvärt bra!
2009-02-24

  VampyrÄngel
hur ska jag överleva utan din poesi hade du tänkt dig.. ?
good luck on your ways ^^
2009-02-18

  korrigerad
oj. men vart flyttar du då?


kram och lycka till fina du.
2009-02-18

    noper
MEN FÖR I HELVETE! DU FÅR INTE SLUTA NU. JAG MÅSTE JU HA KVAR DINA ORD HELA VÅREN, HELA SOMMAREN, HELA HÖSTEN... HELA JÄVLA TIDEN!
GRYM SISTA DIKT I ALLA FALL.

PS. CAPS LOCK FOREVER
2009-02-16

    sundance-kid
du är fortfarande bäst
och fyfan att du lämnar poeter,
it will never be the same utan dig.
2009-02-16

  Little missSunshine
Som vanligt fantastiskt.
"jag är trött på syre "

Man känner sorg att en av dem bästa ska ge sig av. Jag hoppas att du fortsätter att skriva, för du har möjlighet att bli något stort.

Lycka till!
2009-02-16

  Emmelina
du får inte gå!
då dör mina nätter
2009-02-16

  Elin Katten Lo VIP
Du kan ju inte bara dra. Inte efter detta.
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick