Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#21


om mina moln går upp i vikt

dagen innan behandlar mig med silkesvantar
allt för att få mig att inse för mycket

& jag tror jag har fått blodad tand när det gäller en
mänsklig omöjlighet



har trotsat för många celler
fast det är inte som du tror

jag skiter fullständigt i om mina moln går upp i vikt
pallar bara inte hur du sätter ihop saker
det logiska bakom det hela

som sagt
blodad tand






har dock försökt plåstra om situationen
fast det är inte som du tror

det var vackert
det är fortfarande vackert
bara inte lika lite








& jag tuggar is som klassiskt tuggar vibrato
fast det är inte som du tror

endorfiner är inga problem
& det är exakt som du tror









sånt växer på mina träd
när du hör av dig





Fri vers (Fri form) av Frederick
Läst 841 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-08-21 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fucking amazing
2012-03-18

  kerstin skriver VIP
vilken text,
jag blir stum!
skriv mer!!!
2012-01-19

    tehdog
omkullkastad. drivet och meningen som upprepas går inte att motstrida. skarpt språk och fortfarande ledigt. hur klassisk musik tuggar gör mig lyrisk.
2011-01-15

  JohannaCarlsson
Åh, den här var verkligen bra.
2011-01-01

  hets
älskar varenda mening
2010-09-02

    ida lindberg
gillade dig som fan back in the day och "det är inte som du tror" gillar jag som fan nu
2010-08-22

  Citrusblomma
jättefint
2010-08-22

  Julius Enströmér
Sista raderna är helt fantastiska.
2010-08-22

  kaptenen
dethär är något nytt frederick, jag vet inte vad det är men jag gillart
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick