Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SoulBound


SMSlöfte till en sann

 

en tapper solögd själ
droppas av svekfullhet

av sottyngda skäl
galopp i kaos då hon vet

att vara stark nog väl
men en skärande sårbarhet

visa svaghet ett svårt vägskäl
men med det sorgen går bet

du är stark altruismens träl
inte ensam
                   jag är i din närhet




Bunden vers (Rim) av [ShadowWalker]
Läst 820 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-25 20:51



Bookmark and Share


  sockerspöket
Vet inte om jag får, men jag tar till mig av denna berörande text.

Kände att det var en tröst då jag känner att jag själv vandrar runt i en förvirrad och sorgsen skog just nu.

Vackra människa, så vackra ord du skriver
2009-11-10

  ia VIP
så otroligt fantastiskt gripand
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]