Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du inte komma in hit bara en liten stund?

När mina lungor är urtrasade
av stötarna i försöken
att få upp den sista obefintliga luften

Insikten av det val jag gjort matas in
Valet att vara ensam i glasmontern

Försöker ändå naivt att hamra
på väggar isolerade
med min hjärnsubstans

Vill att du-som-kanske-inte-ens-finns
ska hitta lösenordet
Och skingra dimman från min utandningsluft

När du sedan håller om mig
så att jag kan gråta




Fri vers av Sara Se
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-07-31 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se