Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg en skymt av dig idag


två månader sen sist
sorgligt men
det blev inte mer än så
det kunde inte bli vi två

tack för stödet du gav
jag kanske ställde för stora krav
stötte bort dig med min ilska
när det var närhet jag ville ha
tog du dig inte tid

nu är du historia
ska minnas det som var bra
tackar för det du gav









Övriga genrer av Trädflickan
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-25 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan