Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

Var 17 år när jag skrev denna.




broder - vart var du



broder
min kära broder
vart tog du vägen
när regnet föll

vart var du
när det endast skiljde
sekunder
från det förgångna
och det jag var
så rädd över

att möta

broder
min älskade broder
varför kunde aldrig kriget
mellan våra verkligheter
och drömmar

stillas




Fri vers av Ex¤animo
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo