Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden är förbi



dricker sanningen om livet
ur en konstlad blomma

tiden är förbi då
ditt gift var mig
och jag hejdade dig
det var min skuld
och det blev
din skam


så låt oss glömma
detta kärlekens
döda
offerlamm








Fri vers av Ex¤animo
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo