Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror kärleken äger


Du tror kärleken

äger

anstränger sig

Nej
nej


Den sanna är den
bortom tid och rum

Den som möts i ett

lugn

Den låter allting
bara vara

som det vill

Inte låser in någon
i en säck

i ett hjärta


Den riktiga kärleken

kan varken ägas

eller förgås

Den binder oss
samman
i ett böljande hav

Utan ord

utan sparkar
och slag

FRI

att stanna

att rymmas

att förspillas

att ändra färg
och element


Dock alltid

bestå


Nej

kärlek kan inte övergå
i hat

Det är den enda regeln
som finns
från start

Det enda
som föder
ett hat

är ett dåligt ord
för något

vi aldrig lyckades göra
klart














Fri vers av Ex¤animo
Läst 550 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-29 12:44



Bookmark and Share


  gömd
bokmärkt!
2011-11-23

    Tagira
Mkt bra skrivet, tänkvärd och i min kropp sann.....
2009-03-13

  Nova-Liv
Rakt in - Rakt - Så starkt.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo