Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen och Rullstolen

 

 

vaknade tidigt av svetten som rann
i drömmen rullade jag fram i en skitig rullstol
knackade på min grannes dörr
min granne polisen
han som är den av många som får många med mig att kalla dem för fachistfittor och gestapos, snutar och plitjävlar

han öppnar dörren
jag riktar en pistol mot hans huvud
tårar längs hela ansiktet och fingret som trycker av

det är blodigt

ett skott till
i magen denna gång
jag tömmer resten av magasinet i hans mage och vaknar sen
rädd för mig själv

ska man behöva vara rädd för sin egen granne, för att denne spelar på sin position och beter sig som en fitta?




Fri vers av Latifa Baker
Läst 530 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-29 23:47



Bookmark and Share


  Hannadraken
Brutalpoesi i drömform.
Den här griper tag.
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet