Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kommer, han kommer, han är på väg


nu
snart
mycket snart

fötter på
oljeberget
möte i skyn

mitt hjärtas längtan

du
endast

väck barnen
olja i lamporna

du kommer
du kommer
du kommer

nu




Fri vers av rebecca d
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-30 07:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Visst kommer Han...en fin längtansfylld dikt som berör
2008-10-01

  Bibbi VIP
Vi firade "Trumpetfesten" och judiskt nyår i går hos min son och shofur blåsning och välkomnar Jesu snara ankomst:"Se, brudgummen! gån ut att möta honom" Matt.25:6
Applåd och bokmärke!
2008-09-30

    Bodil Sandberg
Här finns längtan stor så stor..famnen innerligen öppen!!!Så vackert!!!
2008-09-30

  Elaine.S VIP
Ord med väckelse...och det behövs..
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d