Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför ögon som lyssnar

 

 

Bakom sönderslitna fönsterglas

lurar falska leenden

kontroll

rödsprängda

söndergråtna ögon

 

Längs med den betongprydda fasaden

klättrar ångestattacker omkring

ilar snabbt mot rött

dinglar i lyktstolparna

 

växer i takt med mörkret

 

andas ångorna från city

 

Asfalten skrapar sönder hopp

lägger sig stilla över död jord

väntar

utan att andas

på vårsprickning under löven

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 522 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-01 00:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En varm sång om en mörk tid....underbar läsning...du skriver suveränt
2008-10-04

  Janis Karlsson
Ett tungt och burrigt höstmörket rullar in och tar över vårt sinne.
2008-10-01

  Havsbris
känner din puls där,
rusande, rysande!!

en crescendo av ord
som andas snabbt
genom bilden du ger
av verkligheten, utan
omsvep, så på direkt!

Sanning som inte ses,
men finns bakom ridå
eller så känns och inte
visas...

Bravo igen!!
5*****
2008-10-01

  Lejonhjärtas poesi
Ögon som lyssnar är som öron som ser... Ett poetiskt mästerverk, tung med innerligt starkt känsloläge.
2008-10-01

    Herr Ångest
Snyyyggt!

Orden bärs fram av en stilsäker känsla.
2008-10-01

  genni VIP
Smärtsamt vackert....
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du