Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt varje hörn en ny vändning



ständigt föränderlig
alltid annorlunda
större vidare djupare
godare mer levande
varje morgon ny
mätt varje kväll




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 19:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Men vi alla, som med avtäckt ansikte skåda Herrens härlighet i en spegel, varda förvandlade till samma bild, från härlighet till härlighet, såsom från Herrens Ande" 2 Kor.3:18
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP