Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förarglig upptäckt - limerick

För en enbent från Stora Sköndal
blev situationen fatal
när han fann att han glömt
var det var som han gömt
sin enda (men sköna) sandal




Fri vers av papillon
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-03 21:04



Bookmark and Share


    papillon
Vad rätt du tänkt....... Jag testar
2008-10-03

  vera gade VIP
nånting med "sköna sandal" så fick du ortsnamnet repeterat på sista raden också;-)eh?
2008-10-03

  © anakreon VIP
Prima!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

papillon