Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vet jag.

Så vet jag.
av Yrrepyrr | Fre 7 dec 2007 23:01 Så såg jag att mötas
Av lampans sken en sen kväll
Den nakna björken som stod där
Dinglande löv på toppen
Så vet jag, att livet är.

Så känner jag mitt möte
därinne längst inuti
skärmens flacka ljus, speglande mitt hjärta
allt jag ville skulle fungera
så såg jag, hur skört livet är

Så vet jag med säkerhet
att livet vill levas
alla som kämpat med mej
gett mej allt som jag behövt
Tacksamhet, så vet jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-10-04 22:54



Bookmark and Share


  Monika Häägg
Ja, livet är skört...
Vackert skrivet!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP